Kakavovo maslo po poletju ali iz Summer Jama v Winter Jam!

Summer Jam jeseni in pozimi

Ime našega Summer Jam-a malenkost zavaja, saj nikakor ni uporaben le poleti 🙂 Glavni “trik” kakavovega masla, ki ga je Summer Jam poln, je namreč naravno vlaženje kože. In kaj se s kožo zgodi pozimi, ko jo skrivamo pod puloverji in grejemo s centralno kurjavo? Tako je, izsušuje se!

Kako Summer Jam uporabiti jeseni in pozimi?

Ena opcija je, da jo z letalom pobrišete nekam na toplo, kjer sploh ne boste opazili, da je poletja konec. Za vse nas, ki ostajamo doma, pa bo Summer Jam odličen večerni ritual. Ker potrebuje nekaj časa, da se vpije, je zvečer po prhanju najboljši trenutek za uporabo. Nato le še smuknete v pižamo, zjutraj pa je vasa koža mehka in nahranjena – pripravljena na nov dan.

Kakavovo maslo kraljuje tudi pozimi

Kakavovo maslo je zato eno najbolj priljubljenih masel tudi v zimskem času. Njegove zaščitne lastnosti bodo zavarovale vašo kožo pred mrazom, vetrom in suhim zrakom. Učinkovito preprečuje nastanek suhe in hrapave kože, ki se hitro pojavi ob zimskem ostrem zraku. Po zaslugi kakavovega masla bo vaša koža prožnejša in mehkejša.

Kaj pa barva polti?

Summer Jam vsebuje korenčkovo olje, zato boste na svoj račun še posebej prišli tisti z bolj bledo poltjo. Korenčkovo olje bo pričaralo lepši ten kože – kot bi se za kratek čas nastavili sončnim žarkom.

Poleg vizualnega učinka pa ne gre pozabiti na zdravo kožo. Tako korenčkovo olje kot vitamin E, ki sta prisotna v Summer Jamu, obnavljata in vlažita kožo ter ohranjata njeno prožnost.

Summer Jam-a sicer ne bomo preimenovali v Winter Jam, lahko pa iz lastnih izkušenj zagotovim, da ne bi bilo nič narobe. V mesecih, ko se sonce bolj skriva, je moj obvezen spremljevalec 😀

Špela Ceglar
Špela Ceglar

Ljubiteljica kakovostne naravne kozmetike in ustanoviteljica Miss Alice lovemade cosmetics.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja