Zasebnost in piškotki

MissAlice.si osebne podatke naših cenjenih obiskovalcev shranjuje le pri nakupu v spletni trgovini. Takrat kupec vpiše ime, priimek, email, telefon ter naslov. Tako zbrane podatke uporabimo izključno za poslovanje – dostavo paketa, obveščanje o naročilu, kontaktiranje v primeru sprememb zaloge ipd. Na email naslov, vnešen pri nakupu, vam občasno lahko pošljemo kakšno novost, akcijo ali lepe novice iz Miss Alice. Kadarkoli se lahko odjavite s klikom na “odjavi” v tako prejetem emailu. Nobenega od tako zbranih podatkov nikoli ne posredujemo tretji osebi – z izjemo dostavne službe (Pošta Slovenije, GLS ipd.), ki vam bo težko dostavila paket, če ji npr. ne zaupamo vašega naslova.

Pri naročilu na e-novice shranimo le vaš email naslov. Odjava in izbris vašega e-naslova je enostavna – kliknite na “odjava” v nogi našega email sporočila, lahko pa nam željo po izbrisu sporočite tudi po emailu zivjo@missalice.si. Vašega email naslova nikoli ne posredujemo tretjim osebam.

MissAlice.si uporablja piškotke, s katerimi merimo obisk, izboljšujemo uporabniško izkušnjo in občasno pokažemo kakšen oglas.

Poleg piškotkov, nujni za delovanje strani, uporabljamo še:
Google Analytics / pomaga nam spremljati obisk spletne strani Miss Alice / trajanje piškotka: do 6 mesecev
Facebook / pomaga nam prikazati Miss Alice vsebine na Facebooku / trajanje piškotka: do 1 leta

Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Če onemogočite piškotke, vam nekateri deli spletne strani MissAlice.si morda ne bodo delovali pravilno (nakupovalna košarica ipd.).

Za vsa vprašanja glede zasebnosti in piškotkov pri uporabi spletne strani MissAlice.si, nas lahko seveda vedno kontaktirate. Želimo, da se pri nas dobro počutite, zato vam z veseljem priskočimo na pomoč.